Het Ravijn gastheer van uniek sportevenement

Datum: 21-05-2019

9.07 uur - Zaterdag 15 juni is Het Ravijn – zwem sport zorg – opnieuw gastheer van een spectaculair sportevenement. Vanaf negen uur staan in sporthal Het Ravijn atleten, speciaal geselecteerd door The Nationals, recht tegenover elkaar in de strijd om de titel ‘fitste atleet’.

Competitie
The Nationals is een online CrossFit-competitie, waarbij aan de hand van workouts gezocht wordt naar de fitste atleet. De landelijke competitie is ingedeeld in vijf divisies van verschillende niveaus. Na 4 workouts zal er door de top - 16 mannen en 16 vrouwen uit elke divisie - gestreden worden in een live wedstrijd. Deze vindt één keer in de winter en één keer in de zomer plaats. Afgelopen januari vonden de Winterspelen ook plaats in sporthal Het Ravijn. Voor deze zomerse editie wordt ook uitgeweken naar het wedstrijdbad en de buitenomgeving.
 
Kaartverkoop
Wil je dit spectaculaire evenement bijwonen en de deelnemende atleten in levende lijve aan het werk zien? Kijk dan op de website www.thenationals.nl of volg het event op de Facebookpagina www.facebook.com/thenationalsnl/. Hier staat tevens een link vermeld naar de kaartverkoop.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: