Brons voor Putirulan, van Munster en Dijkgraaf op Nederlands Kampioenschap acrogym

Datum: 26-06-2019

10:09 uur - Op zaterdag 22 juni 2019 hebben 3 teams van de combinatie vereniging Fysion Nijverdal/SVH Hellendoorn deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen acrogym C-niveau in Ahoy Rotterdam. Waar de plaatsing voor deze NK al een prestatie op zich was, hebben de dames zich fantastisch staande weten te houden in een sterk deelnemersveld.

 Chawila Putirulan, Lynn van Munster en Lisa Dijkgraaf hebben een bronzen medaille bemachtigd in de categorie dames groepen. In diezelfde categorie zijn Noah Nijkamp, Mirthe Rolleman en Jasmijn Eertink geëindigd op een 7e plaats. Bij de junioren heeft het team Dion Ekkel, Claudia van den Noort en Bailey van der Zwaag een 5e plaats behaald. Prachtige prestaties na een erg mooi seizoen vol medailles. In totaal zijn er dit seizoen 38 podiumplaatsen en daarmee 107 medailles behaald door de gehele acro afdeling van Fysion Nijverdal/SVH Hellendoorn.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: