Leuke koopjes scoren tijdens de Balansverkoop

Datum: 18-08-2019

9.42 uur - Ben je een echte koopjesjager? Dan mag je de Nijverdalse Balansverkoop op donderdag 22 augustus niet missen. De nieuwe collecties zijn weer volop in de winkels en dit wordt door heel veel ondernemers gevierd met een restantendag. De magazijnen worden opgeschoond en de prijzen zijn historisch laag. 

De laatste zomer-opruimingsartikelen en seizoensrestanten worden gedurende deze dag aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. 
 
De balansverkoop begint om 9.00 uur en zal de gehele koopavond doorgaan. Leuke aanbiedingen en gezellig winkelen in Nijverdal.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 19-08-2019

Het woord historisch is enkel verleiding en nergens op baseert. De prijzen zijn gewoon wat lager dan normaal. Het zijn koopjes en niet meer dan dat. Tja ... ben toch niet gek. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: