Collecte HandicapNL een succes

Datum: 17-10-2019

7.41 uur - Met de collecte van HandicapNL is  in  Hellendoorn € 413,50, opgehaald (door 9 collectanten). Wij bedanken alle vrijwilligers en gevers die hieraan bijgedragen hebben. Met de opbrengst worden landelijke en lokale projecten gefinancierd.

 
HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je  weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen. Familieleden helpen we een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. En we stimuleren de sociale kring en de complete maatschappij om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken. 
 
Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen 
 
Collectant gemist? Op de website  www.handicap.nl kan online gedoneerd worden.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 17-10-2019

Bah, bah, bah, ....Handicap: salaris directeur € 119.238. Zuur dat de naam veel gelijkenis vertoont met Handicamp; deze Nijverdalse stichting is wél heel goed bezig om vakanties te organiseren voor gehandicapten.

Uw reactie

Naam:
Bericht: