SVVN op bezoek bij ON in Almelo

Datum: 28-11-2019

9.28 uur - Iedereen die zaterdag aanwezig was, was getuige van een alleraardigste wedstrijd van SVVN. Vooral in de eerste helft betaalde het voetbal zich uit in enkele zeer goede kansen en daarbij ook nog wat goede mogelijkheden. Tegen de verhouding in kwam koploper De Esch vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Na de thee was de wedstrijd minder amusant en kreeg de formatie uit Oldenzaal de kans op de 0-2 die wellicht de wedstrijd in het slot had gegooid.

Zover kwam het echter niet en ook SVVN kreeg enkele kansen. In blessuretijd beloonde SVVN zich toch voor het getoonde spel toen een voorzet van links door Bas Koedijk werd binnengetikt.

Het betekende alweer het zesde gelijke spel in negen wedstrijden. Maar gezien het spel en de tegenstander had SVVN hier vrede mee dan meerdere andere gelijke spelen eerder behaald. Maar qua punten schiet het helaas nog niet op. Zaterdag gaat SVVN wederom sparren met een degradant uit de 2de Klasse. Ditmaal gaat de Volharding op bezoek in Almelo bij Oranje Nassau. Het is wisselvalligheid troef bij ON. Zo werd er met 7-2 gewonnen van titelkandidaat VV Bergentheim, maar werd er ook al vier keer verloren. Afgelopen zaterdag ging ON met 2-1 onderuit bij VV Kloosterhaar dat daardoor juist een beetje uit de onderste regionen kwam. ON staat slechts zesde met vijf punten achterstand op de koplopers.

De laatste ontmoeting in Almelo tussen Oranje Nassau en SVVN eindigde op 17 februari 2018 in een eenvoudige 3-0 overwinning van de thuisclub. Zaterdag begint de wedstrijd op Sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo om 15:00 uur. Scheidsrechter is de heer Gert Klaassen uit Achterveld.