v.v. Hellendoorn heeft het contract van heren 1 hoofdtrainer Bart Benneker verlengd

Datum: 30-11-2019

9.51 uur - Bart Benneker is ook het volgende seizoen de trainer van v.v. Hellendoorn heren 1. De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid. Bart is bezig aan het tweede seizoen als hoofdtrainer en we zijn er blij mee dat we het contract hebben verlengd met opnieuw een jaar. Ook het contract met assistent-trainer Hugo Kok is met een jaar verlengd. Hugo werkt al lang met Bart samen en ze vullen elkaar goed aan. 

 
 
Bart Benneker en Hugo Kok hebben aangegeven zich erg thuis te voelen binnen de vereniging. Ze hebben een selectie waar ze trots op zijn is en Bart en Hugo zien nog veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van individuele spelers en het team.
  
Anderhalf jaar geleden heeft v.v. Hellendoorn Bart Benneker aangesteld met het doel te werken aan het opleiden en verbeteren van onze jonge selectie. Dat alles gaat tot nu toe goed. De resultaten zijn erg positief en bieden perspectief voor de verdere ontwikkeling. Het team is momenteel koploper in de derde klasse D. Na gevoerde gesprekken tussen de Technische Commissie enerzijds en de spelersraad, begeleiding en de trainers anderzijds, is gebleken dat de samenwerking vanuit alle partijen nog steeds naar wens verloopt. Alle betrokkenen hebben er veel vertrouwen in de komende jaren verdere stappen te zetten in de ontwikkeling van het team. 
 
Naast het trainen van de eerste selectie hebben Bart en Hugo een grote en belangrijke bijdrage gehad in de ontwikkeling van het voetbalplan zoals dat onlangs gepresenteerd is. In dat plan staat voor alle jeugdlichtingen beschreven wat belangrijk is te leren voor betreffende lichtingen en hoe en op welke wijze er getraind en gecoacht dient te worden. De komende maanden zal dit plan stapsgewijs geïntroduceerd worden bij alle trainers binnen v.v. Hellendoorn. 
 
Het bestuur en de technische commissie zijn erg tevreden met deze verlenging en wensen Bart en Hugo veel succes toe.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: