Sound van The Foo Fighters rockt door de Lantaarn

Datum: 04-12-2019

16.00 uur - Op zaterdag 14 december staat er niemand minder dan Andrew Elt op het podium van de Lantaarn samen met zijn band. Andrew zagen we al eerder tijdens de allereerste Undercoversessie in de Lantaarn toen hij de hits van Led Zeppelin ten gehore bracht. De mensen die hier bij waren weten het wel; man wat kan die man zingen.

Verwacht een gezellige avond, goeie muziek, een vertrouwde DJ voor en na die tijd en natuurlijk alle hits van The Foo Fighters.
Het belooft een gezellig drukke avond te worden. Een gezellige avond met sinterklaas achter de rug en met de kerst in aantocht, met heerlijke rock muziek.
 
Tickets zijn nog te koop bij Café de Barbier én bij het VVV kantoor in Nijverdal. Natuurlijk kun je ze ook nog online scoren via www.lantaarn.nl/tickets.
Doors: 21:00 aanvang: 22:00.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: