SVVN ontvangt Voorwaarts

Datum: 05-12-2019

06:58 uur - Terugkijkend op de dag van zaterdag begint een repeterend verhaal te worden. In Almelo bij een degradant uit de 2de Klasse kwam SVVN op voorsprong tegen Oranje Nassau. SVVN had de kans om de voorsprong te vergroten. Vlak voor rust incasseert SVVN de gelijkmaker. Vlak na rust kijkt SVVN zelfs tegen een tegenstand aan. In de 83ste minuut maakt SVVN de gelijkmaker. Hierna drukt SVVN wel, maar krijgt ON de beste kans op drie punten. Het gelijke spel is een goede afspiegeling van de wedstrijd, maar er had meer ingezeten.

Alweer een gelijkspel. SVVN kan elke tegenstander aan, maar het levert telkens maar een punt op. En dat is te zien op ranglijst. SVVN staat op de tiende plaats. Een keer winnen zou een beste sprong op de ranglijst kunnen opleveren. Aanstaande zaterdag speelt SVVN weer thuis. Het is tevens de laatste thuiswedstrijd van 2019. De tegenstander deze middag is Voorwaarts V. Voorwaarts wist zich het vege lijf vorig seizoen te redden door in de nacompetitie af te rekenen met SV Harfsen. Na de terugkeer van wat oudgedienden leek de toekomst er wat rooskleuriger voor te staan voor de club uut de Wieke. Hoewel de ploegen er om heen, inclusief SVVN, dicht bij Voorwaarts in de buurt staan is dit nog niet af te lezen uit de stand. Voorwaarts staat voorlaatste. Voorwaarts won net zo vaak als SVVN. Voorwaarts deed dit op de tweede speeldag in een thuiswedstrijd tegen VV Bruchterveld. Het werd 3-0. Daarnaast speelde Voorwaarts vier keer gelijk. Waaronder de laatste wedstrijd thuis tegen koploper VV Hellendoorn. Het bleef 0-0. Maar dat zal de burger moed geven daar.

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams dus. Met als inzet drie punten. Met die drie punten zouden beide partijen omhoog mogen kijken terwijl elk ander resultaat er voor zorgt dat de situatie niet beter wordt. Ondanks dat SVVN vorig seizoen vier plaatsen hoger eindigde dan Voorwaarts wist het aan de onderlinge ontmoetingen slechts één punt te behalen. De thuiswedstrijd ging ondanks twee doelpunten van Melvin Morsink met 2-3 verloren. Zaterdag begint de wedstrijd tussen SVVN en Voorwaarts V. om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer André Willems uit Zeewolde. Pupil van de week is Ot Imhof. Ot is zeven jaar oud en hij speelt in JO9-2.