Joris’ Kerstboom brengt warmte in Nijverdalse ZINiN Bibliotheek

Datum: 05-12-2019

09:39 uur - Het belooft een warme kerst te worden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal, want vanaf maandag 9 december wordt Joris’ Kerstboom in de bieb gezet. Deze actie is gebaseerd op het KRO-NCRV televisieprogramma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzondere persoon in het licht te zetten. In de ZINiN Bibliotheek kunnen de bezoekers tot 24 december een beetje warmte brengen.



Bedank een reddende engel
Bibliotheekbezoekers kunnen een kerstbal, met daarop een mooie gedachte of wens, in de boom hangen. Op die manier kun je een ‘reddende engel’ bedanken of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen met de vraag van Joris: ‘Wie zet jij in het licht?’ De ZINiN Bibliotheek wil met deze hartverwarmende actie zorgen voor een waardevolle ontmoetingsplaats in de dag voor kerst en de medewerkers van ZINiN hopen op deze manier op mooie gesprekken bij Joris’s Kerstboom.

Landelijke actie
Bijna 200 bibliotheken in heel Nederland doen in de komende tijd mee aan deze sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien waar Joris’  Kerstboom is te vinden. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: