SVVN op bezoek bij Kloosterhaar

Datum: 12-12-2019

09:02 uur - Voor u ligt alweer de laatste voorbeschouwing van dit jaar. Het jaar 2019 is voorbij gevlogen. Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van SVVN haar laatste thuiswedstrijd.

 Het was niet de beste wedstrijd van het afgelopen jaar en zeker niet de meest sprankelende, maar er werd wel met 1-0 gewonnen van Voorwaarts V. En deze winst konden we zeer zeker goed gebruiken. Het geeft weer wat lucht met de onderste plaatsen. Net als de week ervoor wist Marvin Thomas te scoren voor de Volharding. Ditmaal was hij dus matchwinner.

Voorwaarts is een tegenstander waar SVVN in het verleden veel moeite mee had. Maar niet voor het eerst dit seizoen behaalde SVVN resultaat in wedstrijden met voor hun lastige tegenstanders. In dat rijtje past ook zeker de tegenstander van aankomende zaterdag. De laatste drie ontmoetingen met VV Kloosterhaar gingen allen vrij kansloos verloren en daarbij voetbalde SVVN telkens niet best. VV Kloosterhaar werd vorig jaar verrassend vierde en mocht deelnemen aan de nacompetitie. Dit toetje leed niet tot promotie. Dit seizoen startten de zebra’s met twee nederlagen. Daarna volgde een knappe 3-0 overwinning op OZC. Verder werd er van VV Bruchterveld en Oranje Nassau gewonnen. Plus gelijke spelen tegen Voorwaarts en De Esch maakt dat elf punten. SVVN heeft er twee meer.

Vorig seizoen verloor SVVN in Kloosterhaar met 1-0. Het was een frustrerende middag waar weinig lukte bij de groenwitten. Laten we hopen dat het zaterdag allemaal heel anders zal zijn. Op Sportpark De Polderhoek te Kloosterhaar zal om half drie de aftrap zijn. De KNVB heeft de heer John Schumer uit Vriezenveen bereid gevonden de fluit te hanteren bij deze wedstrijd.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: