Gemeentegids 2020

Datum: 14-01-2020

19.37 uur - De nieuwe gemeentegids 2020 wordt in week 4 (maandag 20 januari t/m vrijdag 24 januari) huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Hellendoorn. De huishoudens met een Nee/Nee of een Nee/Ja sticker op de brievenbus ontvangen geen gemeentegids.

In de gemeentegids vindt u op een rijtje voor welke diensten u bij de gemeente terecht kunt. Ook vindt u een overzicht van de vele instellingen en verenigingen in onze gemeente. De digitale gemeentegids is ook online te raadplegen via: www.hellendoorn.nl/gemeentegids
 
Heeft u de gemeentegids niet gekregen?
U kunt de gids gratis, vanaf maandag 20 januari, afhalen bij de receptie in het Huis voor Cultuur en Bestuur.
 
Staat uw organisatie niet in de gemeentegids?
Dan kunt u mailen aan: redactie@aksemedia.nl of bellen met (0223) 673 017. Vermeld erbij dat het gaat om de gemeentegids van Hellendoorn.
 
Wijzigingen in de digitale gemeentegids
Wijzigingen die u doorgeeft, worden meteen verwerkt in de digitale gemeentegids van onze gemeente; www.hellendoorn.nl/gemeentegids .
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: