HV Haarle verlengt contract met André Biemans

Datum: 06-03-2020

08:08 uur - HV Haarle is blij dat André Biemans uit Wierden zijn contract als hoofdtrainer van de handbalvereniging HV Haarle met een jaar verlengd heeft. Biemans gaat aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van HV Haarle beginnen dat speelt in de 1e klasse NO-Oost. Naast de selectie (dames 1 en dames 2) traint de ambitieuze Biemans ook de jeugdteams van Haarle.

De jeugd van Haarle wordt dan al op een jonge leeftijd getraind op de dezelfde speelwijze als dames 1. Op deze wijze wordt verwacht dat de overgang van de speelsters naar dames 1 soepeler zal verlopen. Voor het komende seizoen probeert de vereniging jeugdtrainers te werven die Biemans kunnen assisteren bij de training van de jeugdteams. Voor de jonge trainers een gelegenheid om van een ervaren trainer te leren en wellicht worden het de nieuwe trainers voor HV Haarle in de toekomst.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: