Frank Hosmar in finale bij NK Dressuur

Datum: 09-03-2020

14:06 uur - Frank Hosmar mocht met zijn paard Guetta Overijssel vertegenwoordigen op het NK Dressuur in Ermelo in de klasse Z2. Vrijdag kwam hij aan de start in een groot deelnemersveld van dertig combinaties. 

De beste acht mochten door naar de finale om hun kür op muziek te rijden. Frank wist zich als zevende te plaatsen. Met de kür deed hij er een schepje bovenop en het resultaat was hier ook naar. Een mooi percentage waardoor het een spannende strijd werd om het brons. Met nipte verschillen behaalde hij uiteindelijk de vijfde prijs.

 

Afgelopen zaterdagochtend mochten Berber Nijland en haar pony Henshof Wesly op springwedstrijd in Balkbrug. Ze hebben fijn kunnen rijden wat resulteerde in 2 mooie foutloze parcoursen in de klasse BB en B categorie A/B/C. Ze kregen 80 en 83 stijlpunten voor hun rit en dit was goed voor twee keer een eerste prijs.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: