Voetbalvereniging S.V.V.N volop in beweging

Datum: 10-07-2020

8.49 uur - Gedurende de inactieve Corona-periode heeft SVVN zeker niet stilgezeten. Tal van online activiteiten werden opgetuigd en sinds de overheidsmaatregelen het toelieten, zijn ook de voetbalactiviteiten weer opgestart! Om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen, is daarnaast volop gewerkt om de teams weer van de nodige oefenstof te voorzien. We kunnen dan ook trots melden dat vele bekende en ook een enkele onbekende trainer in het nieuwe seizoen op het veld te bewonderen is!

Bij de senioren is nieuwbakken hoofdtrainer Rene de Visscher (zie foto) reeds gestart en ook bij de jeugd zijn er vele bekende gezichten te zien! Het duo Johnny Raamsman en oud-eerste-elftal speler Jasper Schutten geven beide leiding aan de jeugd binnen SVVN. “Door het slim te organiseren krijgen de jeugdteams uit een dezelfde leeftijds-categorie op dezelfde wijze training van dezelfde trainers. “ Hierbij maken wij ook gebruik van de VTON trainingsmethodiek zodat de opbouw en de inhoud van de trainingen voor alle teams gelijk loopt! Gedurende de jeugdopleiding zullen er op diverse momenten extra techniektrainingen en loop/coördinatie-trainingen worden gegeven.”
 
Voor vertier buiten is er op het sportpark een heel mooi voetbalcourt  aangelegd  en ook binnen in het clubgebouw zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst.  S.V.V.N. organiseert een aantal jaren met succes het mini-schoolvoetbal. Een dag vol sport en spel waar ca. 650 kinderen van basisschoolgroepen 3  t/m 6 aan meedoen. Maatschappelijk gezien loopt de club hiermee voorop om een kind van jongs af aan kennis te laten maken met het gezonde van het bewegen in combinatie met sport- en spelplezier. Ook de TOV (Trots op Volharding) activiteitencommissie organiseert gedurende het hele voetbalseizoen verschillende evenementen voor jong en oud.  
 
Kijk naar de mogelijkheden, ruik het natuurgras (nog altijd beste ondergrond om meest complete voetballer(ster) te worden)  en proef sfeer en beleving bij voetbalvereniging S.V.V.N.   Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan via info@svvn.nl  en probeer het 2 maanden gratis! Overigens betaalt de jongste jeugd tot JO-8 helemaal geen contributie! 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: