Wekelijks middaggebed in ’n Oalen Griezen

Datum: 10-07-2020

11.57 uur - Tot en met 26 augustus wordt op elke woensdag om 12.00 uur een kort middaggebed gehouden in ’n Oalen Griezen. Iedereen is van harte welkom. Het middaggebed valt onder de zogenaamde getijden, zoals die in de kloosters dagelijks gehouden werden en worden. Vandaag de dag zien we de behoefte aan een vaste tijd voor verstilling en bezinning buiten de kloosters toenemen. Onder het motto van de dichter Jan Wit: ‘Wie de getijden verzuimt, wordt door de tijd overspoeld.’

De middaggebeden in ’n Oalen Griezen worden geleid door ds. Lennart Aangeenbrug, ds. Wolter Broekema, pastor Gerard Legtenberg of ds. Jan Dirk Wassenaar. Er is steeds ook muzikale medewerking, door Tineke van Buren, Adrie-Heerdink-van Buren, Dick Sanderman of Roel de Vries.
 
15 juli: ds. Jan Dirk Wassenaar
22 juli: ds. Wolter Broekema
29 juli: ds. Lennart Aangeenbrug
5 augustus: pastor Gerard Legtenberg
12 augustus: ds. Jan Dirk Wassenaar
19 augustus: ds. Jan Dirk Wassenaar
26 augustus: pastor Gerard Legtenberg
 
De middaggebeden worden tevens uitgezonden via www.kerkomroep.nl.
Meer informatie is te verkrijgen bij ds. Jan Dirk Wassenaar, e-mail: Dr.J.D.Th.Wassenaar@hetnet.nl.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: