ZINiN biedt ‘trip down memory lane’ met The Everly Brothers

Datum: 17-09-2020

13.25 uur - Wie vroeger een fan was van The Everly Brothers, mag op vrijdag 2 oktober de show van The Wieners in het ZINiN Theater onder geen beding missen. Deze meest optredende  rock-’n-roll-band uit Nederland speelt muziek uit de fifties en sixties met vakmanschap en hoorbare liefde en dus is hun Everly Brothers tribute een ‘must’. De show wordt op deze avond twee keer gespeeld: om 19.00 en 21.00 uur.

Lovende recensies
Als je even de moeite neemt om deze show van The Wieners te googelen, dan zie je dat de recensies over de show over The Everley Brothers louter lovend zijn. ‘Loepzuiver, perfect zonder dat het steriel wordt en een niet te overtreffen tweestemmigheid’, valt er te lezen. Tussen de nummers door vertellen The Wieners over de geschiedenis van de broers Don en Phil en dat doen ze in een decor van oude foto’s en platenhoezen. Maar uiteindelijk draait het toch allemaal om de muziek, die in de zestiger jaren uit talloze transistorradio’s schalde. De Wieners voeren de nummers van de Everly Brothers nagenoeg als het origineel uit en hun loepzuivere stemmen passen uitstekend bij elkaar. Wie alvast een voorproefje wil: www.thewieners.nl/video.

Kaarten reserveren
Zin in een tripje ‘down memory lane’? Kaarten voor The Wieners Play the Everly Brothers zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: