SVVN ontvangt Oranje Nassau uit Almelo

Datum: 24-09-2020

9.27 uur - Afgelopen ging voor SVVN de competitie van start in Hellendoorn tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Al na 7 minuten werd SVVN gereduceerd tot een tiental nadat de scheidsrechter de rode kaart trok wat hij beoordeelde als overtreding op een doorgebroken speler. De bal was echter bij een teamgenoot die alleen op de doelman af kon. Een gevalletje van het balvoordeel niet afwachten van de scheidsrechter. De 83 minuten die volgden waren een ongelijke strijd. Uiteindelijk ging SVVN met 5-1 over de knie.

Aanstaande zaterdag is de eerste thuiswedstrijd van dit prille seizoen. Dan ontvangt de Volharding Oranje Nassau. De Almeloërs gingen voortvarend van start met een 4-0 thuisoverwinning op VV Bruchterveld. De wedstrijd tussen SVVN en Oranje Nassau werd vorig seizoen niet gespeeld vanwege de coronaperikelen. Omgekeerd werd deze wedstrijd wel in Almelo gespeeld. Het eindigde in 2-2 door twee doelpunten van Marvin Thomas. Toen de competitie afgebroken werd stond ON zevende en SVVN achtste. Dat zal met name in Almelo teleurstellend zou zijn gevonden.

Zaterdag begint de wedstrijd tussen SVVN en Oranje Nassau op ons Sportpark Groot Lochter aan de Rossinistraat om half drie. Scheidsrechter is de heer Han Marsman uit Deventer. Een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle supporters om achter de boarding plaats te nemen zonder glaswerk en de 1.5 meter voor corona in acht te houden.