Dierenambulance Twente, afdeling Rijssen-Holten-Hellendoorn en Stichting Kinderboerderij gaan samenwerken

Datum: 14-01-2021

9.36 uur - In september 2020 gaf de Dierenambulance aan dat ze op zoek moest naar een nieuwe plek omdat er nieuwbouw werd gepleegd op hun plek aan het Rembrandtplein. Die plek heeft men nu gevonden op het terrein van de Kinderboerderij Nijverdal aan de Derde Kampsweg 51 in Nijverdal.

 
 
Patricia, coördinatrice van de Dierenambulance geeft namens alle vrijwilligers aan:
“Opgelucht en verheugd kunnen wij jullie mededelen dat wij, nadat wij ons pand aan het Rembrandtplein te Nijverdal eind vorig jaar moesten verlaten in verband met de aldaar geplande nieuwbouw, een nieuwe plek hebben gevonden!
Geheel belangeloos heeft de Kinderboerderij Nijverdal, gevestigd aan de Derde Kampsweg 51 te Nijverdal, ruimte aan ons beschikbaar gesteld voor de opslag van onze noodzakelijke materialen. Tevens mogen wij gebruik maken van alle faciliteiten op het terrein. Zo kunnen wij de noodzakelijke hygiëneregels waarborgen en even op rust komen, bijpraten en opwarmen onder het genot van een kopje koffie in de kantine.
Wij zijn nu ambulant en bevinden ons geen 24/uur op het terrein van de kinderboerderij te Nijverdal. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar op nr. 06-214 562 85.
 
Wij kunnen ons geheel vinden in de missie en visie van deze kinderboerderij en zien daarin ook mogelijkheden om elkaar te helpen op o.a. educatief gebied en hopelijk ook op het gebied om mensen te enthousiasmeren om zich aan te melden als vrijwilliger bij de ambulance of de kinderboerderij of wellicht gecombineerd. Wij zien de toekomst weer zonnig in en gaan uit van een mooie samenwerking!”
 
Marc-Jan Hengstman, voorzitter van de Stichting Kinderboerderij is blij met de ontstane samenwerking. We denken dat we elkaar over en weer kunnen versterken en aanvullen. Op ons terrein is veel ruimte en toen we het verzoek kregen of we deze samenwerking wilden, zijn we daar graag op ingegaan. De vrijwilligers van de dierenambulance zijn net als wij betrokken bij dieren en we passen goed bij elkaar.
Op dit moment is het natuurlijk nog wat improviseren, maar als we ons gebouw klaar hebben, kunnen we de samenwerking wellicht ook nog verder uitbouwen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 15-01-2021

Respect voor alle vrijwilligers van dierenambulance en kinderboerderij! Dierenambulance is onderdeel van de Dierenbescherming. Deze organisatie bezit € 40.783,000,- dus ruim 40 miljoen euro. Waarvan 16,5 miljoen voor beleggingen wordt gebruikt : ( Salaris directeur... ik wil het niet eens weten.

Dirk schreef op 15-01-2021

Gaan die helpen die rotzooi daar glad te houden. En die ambulance blijft dan gewoon buiten staan? Kansloos zaakje

Dierenvriend schreef op 16-01-2021

Dirk, als je zelf daar nu eens een handje gaat uitsteken misschien lukt het dan wel.

Jan schreef op 17-01-2021

Laten ze er eerst is voor zorgen dat de dieren wat te vreten hebben!! Hooiruif van de schapen is voor de derde dag leeg!!

Jos schreef op 20-01-2021

Eten krijgen de dieren genoeg en ze zijn vorige week nog gecontroleerd door een arts.

Uw reactie

Naam:
Bericht: