Twents verlengt vakantiedienstregeling t/m 27 februari

Datum: 14-01-2021

13.30 uur - De overheid heeft de lockdown met 3 weken verlengd. Nog steeds is de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Voor het OV blijft gelden: reis alleen als het noodzakelijk is. Door de verlening van de maatregelen maken ook de komende tijd minder reizigers gebruik van het Openbaar Vervoer. Daarom verlengt Twents de Kerstvakantiedienstregeling tot en met 27 februari.

 
Dat betekent ook dat de buurtbussen, Twentsflex en de scholierenlijnen tot en met 27 februari niet rijden. De Infoshop op het busstation in Enschede blijft gesloten tot en met 9 februari.
 
Waarom t/m 27 februari?
Twents verlengt de Kerstvakantiedienstregeling t/m 27 februari, maar de lockdown geldt voorlopig t/m 9 februari. Hiervoor is gekozen, omdat de dienstregeling anders in een korte periode meerdere keren wijzigt. Na 9 februari zou de dienstregeling wijzigen en op 21 februari zou er weer volgens de Voorjaarsvakantiedienstregeling worden gereden. Het rijden van één vaste dienstregeling voor de komende periode geeft reizigers duidelijkheid. Met welke dienstregeling Twents vanaf 28 februari rijdt, is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona.
 
Check de reisplanner
Samen zorgen we ervoor dat verantwoord reizen mogelijk is en blijft. Daarom verzoekt Twents haar reizigers om zich te houden aan de huidige geldende coronamaatregelen: reis alleen als het noodzakelijk is en draag in de bus, op de bushalte en op het station een mondkapje. Twents hoopt reizigers weer snel weer terug te zien in de bussen zodra de maatregelen versoepelen. Check voor vertrek de reisplanner voor de actuele reisinformatie.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: