Tijd voor actie bij het derde thema 'Het mooiste kiekje'

Datum: 15-02-2021

8.43 uur - Het fotoproject ‘Het mooiste kiekje’ van welzijnsorganisatie De Welle is nog niet eens op de helft, maar zorgt al voor veel reuring! In totaal zijn er al meer dan 180 foto’s ingezonden. Mensen zoeken in hun archief naar mooie foto’s of trekken erop uit om zelf kiekjes te schieten.Nieuwe thema

Na het thema ‘dieren’ en ‘water’ kan men van 15 t/m 28 februari foto’s inzenden voor het derde thema van het fotoproject. Dit keer is het tijd voor actie, want ‘beweging’ is het onderwerp van deze themaronde. Alles wat vliegt of dwarrelt in de wind kan een mooie actiefoto opleveren. Er kan ook gedacht worden aan een voertuig dat voorbij raast of een decor dat normaliter niet in beweging is. Met de techniek ICM wordt de camera bewust bewogen terwijl de foto gemaakt wordt. Het resultaat is een uniek en abstract beeld.  Houd de social media van De Welle in de gaten voor extra tips over dit laatste onderwerp. 
 
Meedoen

De Welle kijkt weer enorm uit naar alle creatieve inzendingen! Op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje is alle deelnemersinfo te vinden. 
 
Albums bekijken

Vanuit de warme woonkamer kunnen alle inwoners meegenieten van de mooie plaatjes. Door de verlenging van de maatregelen en doordat het buiten aanvoelt alsof het -15°C vriest, is dit een heerlijke bezigheid. Voor iedere themaronde wordt een apart fotoalbum aangemaakt. Deze komt online in de week na de sluiting van het thema. Op bit.ly/fotoalbumdieren en bit.ly/fotoalbumwater vindt men de albums van de thema’s die inmiddels afgerond zijn. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: