Annet Nikamp en Dennis van Dam onderdeel van publieksjury We Want More

Datum: 23-02-2021

12:39 uur - Annet Nikamp uit Nijverdal en Dennis van Dam uit Hellendoorn maken deel uit van de publieksjury tijdens de finale van We Want More! We Want More wordt vanaf 13 maart op SBS 6 uitgezonden.  Van opera tot fado, van gospel tot pop en van jazz tot reggae: alle muziekstijlen komen voorbij in de zangwedstrijd We Want More. Iedereen kan meedoen: jong, oud, solisten, duo’s - zelfs koren mengen zich in de strijd! Juryleden Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B beoordelen de spectaculaire optredens.

Ze mogen van de eerste tot de laatste noot hun stem geven… maar die ook weer intrekken! Hierdoor blijft de strijd om de finale en de geldprijs van maar liefst 100.000 euro spannend tot de allerlaatste seconde.
Annet Nikamp en Dennis van Dam  hebben er superveel zin in om samen met nog een heleboel andere muziekliefhebbers als onderdeel van de publiekjury ook te mogen jureren bij dit muziekspektakel!  Uiteraard gaat alles volgens de richtlijnen van het R.I.V.M.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 24-02-2021

publieksjury kijkt en beoordeelt via een computer mee

Uw reactie

Naam:
Bericht: