Ravijnheren belonen hard werken met drie punten in Gouda

Datum: 01-03-2021

8.56 uur - De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn hebben zaterdag 27 februari in Gouda in de competitiewedstrijd tegen Widex/GZC-Donk met hard werken drie punten weten te bemachtigen. De Ravijndames hadden een weekend vrijaf en komen in het eerste weekend van maart weer in het water.

 
De ploeg van interim trainer-coach Ron Loos kreeg het zaterdag in het Groenhovenbad in Gouda, waar de eredivisiecompetitie voor de Ravijnheren weer van start ging tegen Widex/GZC Donk niet cadeau. Met hard werken moesten de punten worden bemachtigd. Dat resulteerde in een 10-12 overwinning voor de Nijverdallers. Aanvoerder Lars Gottemaker over het verloop van de wedstrijd: "We hebben als team tot het einde samen gestreden voor de drie punten. Verdedigend wisten we veel aanvallen te blokken. Keeper Job van As lag goed te keepen en heeft ons er verdedigend doorheen gesleept". Een goed begin dus van de herstart van de Eredivisiecompetitie.
 
Zaterdag en zondag 6 en 7 maart spelen de Ravijnheren een dubbele competitieronde. Zaterdag om 16:00 uur spelen ze eerst een thuiswedstrijd tegen de heren van ZPB H&L Productions. Zondagmiddag 7 maart wordt in Borculo in zwembad 't Timpke om 15:00 uur een streekderby gespeeld tegen Schuurman BZC. 
 
Ook dames 1 speelt zaterdag na twee weken weer een competiewedstrijd. Om 14:30 uur spelen ze in het eigen Ravijnbad een thuiswedstrijd tegen het Edese Polar Bears. Evenals de laatste weken gebruikelijk is, worden ook deze wedstrijden weer zonder publiek gespeeld. Wel zijn de wedstrijden via een live- stream te volgen.
 
Statistieken zaterdag 27 februari 2021:
Gouda Groenhovenbad:
Heren 1 Widex/GZC-Donk- Het Ravijn: 10-12
Periodestanden: 3-3, 6-5, 7-7, 10-12
Doelpunten Het Ravijn: Emiel Wouters 4x, Lars Gottemaker 3x, Ivar Schilstra 2x, Yoran Loos 2x, Bas ter Brake 1x.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: