Jeugd v.v. Hellendoorn beleeft veel plezier aan mixtoernooi

Datum: 14-03-2021

9.52 uur - De jeugd van v.v. Hellendoorn heeft afgelopen zaterdag volop genoten van het mixtoernooi. Binnen elke leeftijdscategorie werden er mix-teams gevormd van alle jongens en meisjes van de teams uit de betreffende leeftijdscategorie. Als eerste was het de beurt aan de jeugd onder de 8 tot en met onder de 11 jaar, die wedstrijdjes 6 tegen 6 speelden.

Daarna volgden de leeftijden onder de 13 en onder de 15 jaar.  Er werd fanatiek gestreden om de winst. De opzet van het toernooi was gelijk aan die van de Champions League. Er werd gestart met poulewedstrijden waarna er een knockout fase en finale ronde volgde.
Het middagprogramma was bestemd voor de jeugd onder 17 en 19 jaar. Naast veel strijd en de wil om te winnen was er ook enorm veel plezier.
 
De komende weken zal v.v. Hellendoorn voor haar jeugd diverse activiteiten blijven organiseren om zo een leuke invulling te geven aan de zaterdagen.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 14-03-2021

Hoeft weinig compost op de velden zo te zien, maar het is nog wel te bestellen.

Jos schreef op 14-03-2021

Baco?

Uw reactie

Naam:
Bericht: