Een klein gebaar

Datum: 31-03-2021

15:28 uur - De Welle houdt graag contact met de deelnemers van de activiteiten in de socioruimtes. In deze coronatijd, waarbij deze activiteiten helaas geen doorgang kunnen vinden, is een andere manier gezocht om onze deelnemers een positieve boost te geven. Dankzij het budget van ‘Een klein gebaar’ van NOV kon De hen een plantje aan huis aanbieden. Deze werd gemaakt door Leuke Dingen Haarle. Vrijwilligers die de activiteiten ondersteunen, hielpen met het bezorgen van deze vrolijke paasattentie.  

 

 

De vrijwilligers kregen leuke reacties! “Ik kreeg veel blije gezichten als dank”, “Wat een leuke attentie van u deze week, hartelijk dank”, “Ik ben zo toe aan wat gezelligheid, ik mis het echt. Dit bloemetje maakt het even goed.” Hoe leuk was het om elkaar weer even te zien, al was het op gepaste afstand. 

 

De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) heeft een bijdrage uit het budget #Eenkleingebaar beschikbaar gesteld voor een actie die gericht dient te zijn op het tegengaan van eenzaamheid, verbinden, aandacht en een hart onder de riem steken. De doelgroep zijn kwetsbaren en mensen in isolement. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: