Ultra-Arenda wint de last (wo)man standing

Datum: 08-04-2021

10:08 uur -  Op 3 april 2021 vond de One more loop 2 plaats; een last man standing loop georganiseerd door BVRC België. Met het goede doel “kom op tegen kanker”. In dit evenement dienen de deelnemers in hun eigen omgeving een ronde van 6,7 km hard te lopen. De start is om 5 uur en ieder uur dient  weer gestart te worden met de 6,7km anders lig je uit de race.

 

2 weken gelden liep ultra-Arenda nog voor Nederland de 6 uursloop. Ze liep in het oranje een zeer goede constante race in 12,5 km/u, zodat ze op 75 km uit kwam. Dit is een top 10 klassering in het virtuele klassement van de IAU 6H Virtual Global Solidarity Run.

Afgelopen zaterdag stond ze s’ nachts om 4:15 uur op om exact 5 uur te beginnen met de eerste ronde in het donker van de “Last man standing” van 6,7 km. Met een looplamp langs de Regge over een betonnen fietspad en de terug weg langs de provinciale weg en weer door de fietstunnel naar huis.

Ze liep de eerste ronde in 33 min +, wat een snelheid van 12 km/u betekende. De pauze besteedde ze aan een flesje pakken, tijd invoeren, horloge uitlezen, horloges laden, droge kleren aan, toilet, gelletje en nog een keer toilet, nog chatten en dat allemaal in 27 minuten.

Om 6 uur startte ze met de volgende ronde. Deze ging op ongeveer dezelfde snelheid. Ook in de pauzes deed ze het zelfde en zo volgde weer de volgende rondes. Ze kreeg steun van medelopers en meefietsers. Om 19:00 moest ze nog 5 rondes en werd het toch een mentaal ding. De Belgische avondklok begon om 24:00 uur, dus ging de wedstrijd nog door. De laatste 2 rondes na 22 uur mocht ze buurhond Sammie uitlaten. Gelukkig had Sammie plezier en liep ze super. Ook deze rondes gingen in dezelfde snelheid van 12,5 km/u.

Zo lukte het om het maximale aantal rondes van 19 te lopen. Totaal had ze 127,3 km hard gelopen (19 rondes van 6,7 km) in 10:35:44 uur. Ze werd 1e overall en ze had een record van de 2 one more loops.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: