Avonturenpark Hellendoorn start zoektocht naar nieuwe avonturiers!

Datum: 20-01-2022

9.33 uur - Avonturenpark Hellendoorn kijkt met veel vertrouwen en plezier uit naar haar opening. Vanaf zaterdag 9 april kunnen gasten weer genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Door de komst van een vierde achtbaan belooft het een speciaal seizoen te worden. Met de opening in zicht start het Overijsselse pretpark de zoektocht naar nieuwe avonturiers.

 
Yvonne Meijerink van het Avonturenpark heeft zin om veel nieuwe teamleden te verwelkomen: ,,We zoeken zo'n 150 nieuwe avonturiers van alle leeftijden. Voor komend seizoen hebben we extra veel nieuwe teamleden nodig. Dit komt omdat ons park uitbreidt en we ook flexibeler gaan werken met o.a. kortere diensten. Deze diensten zijn bijvoorbeeld perfect te combineren met een studie maar zijn ook geschikt voor senioren die het leuk vinden om een paar uurtjes per dag te werken".
 
Het Avonturenpark is een populaire werkgever in de regio en biedt diverse mogelijkheden. Meijerink vervolgt: ,,Het werken in Hellendoorn is zeer divers. Van attracties bedienen, entreekaartjes scannen en eten bereiden tot werken in onze winkel, schoonmaak en Slidepark. Er is voor ieder wat wils. We vinden altijd iets wat bij jou past".
 
Om toekomstige avonturiers zo goed mogelijk te informeren heeft Meijerink besloten om een nieuwe website te lanceren. ,,Met werkenbijhellendoorn.nl hebben we een online omgeving gecreëerd waar men naast actuele vacatures nog veel meer kan vinden. Zo staan er bijvoorbeeld diverse interviews op en krijg je een inkijkje in onze organisatie en diverse afdelingen. We hebben het solliciteren gemakkelijker en laagdrempeliger gemaakt. Geen lastige formulieren die veel tijd kosten maar nagenoeg één druk op de knop. Je kunt zelfs met ons WhatsAppen!"
 
In Hellendoorn verwacht men, mede door de komst van een vierde achtbaan, een druk en succesvol seizoen. Meijerink heeft veel vertrouwen in de zoektocht naar de 150 nieuwe avonturiers. ,,Werken in ons pretpark is elke dag weer een feestje. Gasten een onvergetelijke dag uit bezorgen, daar krijgt iedereen positieve energie van! Komend seizoen belooft extra avontuurlijk te worden door de nieuwe achtbaan. Superleuk om mee te maken. Maar eerst het belangrijkste: het samenstellen van ons team voor seizoen 2022. Iedereen is welkom om te solliciteren. Tot ziens in Hellendoorn!"
 
Avonturenpark Hellendoorn biedt tal van vacatures aan. Minimale leeftijd om te solliciteren is 15 jaar. Fulltime, parttime, vakantiebaan, korte diensten voor senioren, bijbaan, etc. Er is veel keuze. Geïnteresseerden kunnen terecht op de nieuwe website www.werkenbijhellendoorn.nl
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: