Jipkesbelt opent haar deuren voor publiek




Datum: 16-06-2022




8.59 uur - Op zaterdag 25 juni is het tijd voor weer een editie van de open dagen van Tuinvereniging De Jipkesbelt. Deze open dag wordt gehouden van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn diverse kraampjes waar van alles te koop is: groenten, fruit, boekjes, vogelhuisjes, boeketten (droog)bloemen, etc. 



Verleidingen op de Jipkesbelt

Ook op deze open dag is er weer van alles te koop op de Jipkesbelt. Van zelfgemaakt voederstations voor vogels tot prachtige fotoboeken over de Jipkesbelt en van spinazie en sla tot bietjes en radijsjes, je kunt het zo gek niet opnoemen. De vrijwilligers van de koffieploeg schenken ook deze zaterdag weer liters koffie en thee en ook zijn er weer diverse zelfgebakken taarten van de vrijwilligers. Mis het niet en kom zaterdag 25 juni naar de open dag van Tuinvereniging De Jipkesbelt en geniet met ons mee van alle verleidingen die de Jipkesbelt telt. 



Klussers gezocht

Tevens is de tuinvereniging nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken bij de klusploeg. Rond en op het terrein zijn altijd klussen te doen. De Jipkesbelt biedt gezelligheid en een lekkere bak koffie Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan bij de tuincommissarissen of via info@dejipkesbelt.nl. 


 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: