Waterpoloërs van Het Ravijn gehuldigd na behalen van landstitel

Datum: 18-06-2022

9.22 uur - Op vrijdagavond 17 juni zijn de mannen van Het Ravijn door sportwethouder Peter Lage Venterink gehuldigd in het Huis voor Cultuur en Bestuur. Op zondag 29 mei zijn de waterpoloërs voor het eerst in hun clubgeschiedenis landskampioen geworden. Dat konden we als gemeente niet zomaar voorbij laten gaan.

 
 
“Wat hebben deze mannen een fantastische prestatie neergezet. Jarenlang hebben ze getraind om dit met elkaar te bereiken en dan lukt het, dat is zo gaaf. Het waren ontzettend spannende wedstrijden. Gelukkig hebben ze uiteindelijk en óok verdiend gewonnen”, vertelt Peter Lage Venterink als trotse sportwethouder.
 
Burgemeester Jorrit Eijbersen vult Peter aan: “Deze mannen mogen ontzettend trots zijn op zichzelf en wij op hen. In 2016 zijn we uitgeroepen tot sportgemeente van het jaar en dat we sportief zijn gebleven, bewijst deze titel maar weer eens. Als ik zie hoeveel sporters we elk jaar mogen huldigen dan mogen we ons wat mij betreft nog steeds sportgemeente van het jaar noemen.”
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 18-06-2022

Ruimte de zweef de vele tientallen wit blauwe ballonnen op van de rondweg Hellendoorn? Deze liggen op de rondweg in de berm evenals in enkele weiden waar paarden lopen.. laatste geen goede combinatie.

Uw reactie

Naam:
Bericht: