Släpstick brengt Roaring Twenties naar ZINiN Theater

Datum: 14-09-2022

19.07 uur - The Roaring Twenties: de onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar het ZINiN Theater op zaterdag 1 oktober. Het wordt een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van het fysieke cabaretgezelschap Släpstick (voorheen Wëreldbänd) even fijnzinnig als elegant laat herleven! 


Alles wat theater te bieden heeft in één show

Släpstick begon 25 jaar geleden als de Wëreldbänd en dit seizoen vieren ze hun jubileum met een heus bal in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw. Släpstick is alles wat theater te bieden heeft: variété, theater, nostalgie, muziek en fysieke humor.


 
Kaarten reserveren
Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch reserveren kan ook via  0548-624489.

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: