15 oktober De Lantaarn: Sixties Next level Show

Datum: 16-09-2022

12.49 uur - Onmiddellijk na het grandioze succes van de Back to the Sixties avond in april, kwamen er enthousiaste reacties in de trant van: ‘dit moeten jullie herhalen’. Maar ook spijtbetuigingen van degenen die er niet bij waren geweest zoals: “hé wat jammer toch, maar het was me te kort na de corona situatie, ik wilde geen risico nemen” zo vertellen de heren van het vrijwilligerscomité Cor Kolthof -Jan Schutten,  Gerard Eektimmerman – Harry Zwoferink en Chris Titsing.  Logisch  al die reacties  want het  optreden van The Explosion Rockets was echt wat je noemt een Sixties Next Level Show.

 
Upgrade
Een soort van upgrade was het optreden van deze Brabantse band, een upgrade naar een hoger niveau dan wat een standaard optreden gemiddeld laat zien.  De band, mooi ‘strak in ’t pak’  met zanger Ruud Kuijpers maakte er een onvergetelijke avond van.  Frontman Kuijpers staat bekend als een uitstekende zanger, maar is daarnaast ook bekend ( vooral bij de dames) om zijn  uitdagende shuffels en zwarte brillantine kuif, een echte artiest dus.  De band wist uit ‘jonge ouderen’ bestaande publiek dan ook op te zwepen tot ongekende hoogtes en het uit volle borst meezingen van de bekende nummers uit de late fifties en sixties.  
 
Herkansing
Om veel andere oude nozems die er niet konden zijn, een plezier te doen, wordt een extra avond georganiseerd op 15 oktober in De Lantaarn. Een Sixties Next Level show met uiteraard daarom opnieuw die geweldig spelende The Explosion Rockets uit Brabant.  Kaartverkoop: Primera winkels in Hellendoorn en Nijverdal en via de ticketservice van De Lantaarn. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: