25 september lezing in De Smidse van Cor Kolthof over Nijverdal in de jaren zestig

Datum: 19-09-2022

 
15.12 uur - Als onderdeel van de expositie organiseert de ’werkgroep expositie’ van de Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal sinds een aantal jaren op zondagmiddag lezingen/verhalen over onze lokale geschiedenis. Zondag 25 september sluit Cor Kolthof de lezingcyclus af met een presentatie over de roerige jaren zestig in Nijverdal.

Zoals altijd is de toegang gratis en is het een prima mogelijkheid om de lezing te bezoeken in combinatie met een bezoek aan de expositie.
Cor Kolthof is zeer actief als vrijwilliger en betrokken bij diverse organisaties. Hij maakt vanaf de oprichting in 1985, deel uit van het vrijwilligerscomité Back to the Sixties. Dit comité organiseert jaarlijks nostalgische avonden voor liefhebbers van de sixties muziek.
 
De expositie is geopend van zaterdag 27 augustus tot en met 2 oktober en is elke dag te bezoeken. Op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Naast ’t Rooie Dorp en De Joncheerelaan is er ook weer een selectie van groepsfoto’s te zien. Ook zijn er lezingen en diverse films te zien, waaronder één film over ’t Rooie Dorp.
 
Zondag 25 september a.s. om 14.30 uur in De Smidse, gratis te bezoeken.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: