Oproep speelgoed Sinterklaasattentie voor minima

Datum: 20-09-2022

08:05 uur - De Sinterklaascommissie ”Help Sint Helpen” is al weer druk bezig om er ook dit jaar weer een leuke Sinterklaasactie van te maken. De uitnodigingen voor de Sinterklaasactie worden in week 43 rond gebracht. Dit zijn voor de bij de Raad van Kerken bekende gezinnen waar kinderen wonen tot en met 8 jaar. Deze kinderen kunnen een kleurplaat inleveren bij het adres wat in de uitnodiging vermeld staat. 

Voorgaande jaren heeft de Sinterklaascommissie “Help Sint Helpen” veel kinderen en gezinnen van vluchtelingen en andere minima kunnen verblijden met leuke attenties en ook wat lekkernijen. Dat wil de commissie ook dit jaar graag weer doen, maar daar hebben zij de hulp van de inwoners van de gemeente Hellendoorn bij nodig. Daarom deze oproep aan iedereen die het Sinterklaasfeest voor deze mensen een warm hart toedraagt!

Wil je graag helpen? Je kunt: 

  1. Een financiële bijdrage overmaken op ons rekeningnummer (NL18RABO0120904411 tnv Stichting De Welle) onder vermelding van ‘Help Sint Helpen’
  2. Een cadeautje doneren in de mand die bij Top1Toys in de winkel staat, de medewerkers kunnen jullie daar verder helpen. De Sinterklaascommissie kan de cadeautjes daar ophalen. Zij zijn heel blij met deze samenwerking met Top1Toys.
  3. Speelgoed (nieuw of zo goed als nieuw) inbrengen. Spelletjes en puzzels dienen compleet en onbeschadigd te zijn want het wordt namens Sinterklaas weggegeven. Het speelgoed moet geschikt zijn voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. We willen benadrukken dat het echt alleen nieuw of zo goed als nieuw speelgoed of knutselmateriaal moet zijn. Wij verzoeken om geen knuffels en/of kleding in te brengen, en gelieve ook geen speelgoed waar batterijen bij nodig zijn. 

Indien u speelgoed wilt aanbieden verzoeken wij u om voor 6 november a.s. een mailtje te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ons op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur bereiken op 06-10633846.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: