SVVN krijgt Bergentheim op bezoek

Datum: 02-11-2022

11.13 uur - Ondanks dat we al in november zitten speelt SVVN vandaag pas haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Dit komt uiteraard omdat de competitie uit een oneven aantal bestaat en SVVN al van vrije speelronde heeft kunnen genieten. Het hoge woord is eruit. Bij alles wat SVVN een warm hart toedraagt zal ‘genieten’ niet meteen het eerste woord zijn dat in hun hoofd komt de eerste vier wedstrijden in ogenschouw genomen.

Een schamele drie punten tegen het verder nog puntloze VV Kloosterhaar. Afgelopen zaterdag werd er onnodig verloren van DES. Maar als je zowel in de voor- als achterhoede het vizier niet op scherp hebt staan kan dat zeker gebeuren.
 
Ook bij de tegenstander zouden de verwachtingen een stukje hoger liggen dan hetgeen tot nu toe werd bereikt. Zij wisten dan wel thuis van DES te winnen, maar de gemeentelijke derby thuis tegen VV Bruchterveld ging verloren. Ook van De Esch en Wilhelminaschool werd niet gewonnen zodat Bergentheim, die al jaren tot de top van deze klasse behoren, slechts negende staat met vijf punten. Bergentheim deed vorig jaar lang mee om een plekje in de nacompetitie. Uiteindelijk ging juist SVVN er met dit toetje mee vandoor. Uiteindelijk werd Bergentheim slechts achtste wat de slechtste prestatie van deze eeuw is. SVVN werd dus vierde en dat was een uitstekend resultaat.
 
Bergentheim is niet bepaald de favoriete tegenstander van SVVN. Vorig jaar kwam er voor SVVN een einde aan de negatieve reeks van 16 wedstrijden zonder overwinning tegen Bergentheim. Op een dinsdagavond was invaller Tygo Vliek de grote man met twee treffers die een groot aandeel hadden in de 3-1 overwinning. SVVN speelt wel vaker goede wedstrijden tegen Bergentheim, maar verder dan een gelijkspel komt het zelden. Laten we hopen dat de negatieve spiraal tegen Bergentheim definitief is gebroken.
 
Om half drie wordt er afgetrapt en de scheidsrechter is de heer Richard Teunissen.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: