Wedstrijdverslagen Het Ravijn

Datum: 08-11-2022

9.03 uur - De ellende is nog niet over voor de heren van Het Ravijn. De gifbeker is blijkbaar nog niet voldoende leeggedronken. Zaterdagavond werd er in Alphen aan den Rijn met 9-8 verloren van lijstaanvoerder AZC. Een nipt verlies voor de ploeg van trainer-coach Zeno Reuten waar mee te leven viel.

De wedstrijd zondag om de Supercup tegen bekerwinnaar ZV De Zaan, een wedstrijd waarin de eerste prijs van het seizoen te verdienen viel, was in de ogen van iedereen bij de club het belangrijkst. De afloop was dramatisch. De Ravijnheren verloren de strijd met 7-13 en zagen de Cup aan hun neus voorbij gaan. Wat overblijft is een medaille die waarschijnlijk ergens diep in een ladenkast verdwijnt. Komend weekend zitten ze in Barcelona voor de Challenger Cup: Jongens gebruik dit weekend om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen!
 
Supercup:
Trainer-coach Zeno Reuten over de wedstrijd: Dit was het! Meer zat er niet in. "Twee en halve periodes ging de wedstrijd goed". Met periodestanden 3-1 en 4-4. "Daarna was het op".
 
Competitiewedstrijd in Alphen aan den Rijn:
Aanvoerder Jorn Muller: "We hadden goed veldspel en verdedigend hadden we het redelijk onder controle. Op het laatst hebben we veerkracht getoond om terug te komen. Onze afwerking van de kansen was niet goed zaterdag". Trainer-coach Zeno Reuten liet in deze wedstrijd David de Vries debuteren in het eerste team.
 
Volgende wedstrijden:
Dames 1, dat dit weekend geen competitie verplichtingen had, reist zaterdag 12 november naar Utrecht waar om 17:40 uur in het Kromme Rijnbad de dames van UZSC de tegenstander zijn. Heren 1 speelt in Barcelona voor de Challenger Cup tegen CN Terrassa en ASA Tel-Aviv
 
Statistieken:
 
Eredivisie heren Alphen aan den Rijn:
 
AZC- Het Ravijn: 9-8 
 
Periodestanden: 4-1, 6-4, 8-5, 9-8 
 
Doelpunten: Jorn Muller 3x, Jorrit Aanstoot 2x, Emiel Wouters 1x, Bas ter Brake 1x, Sam Stertefeld 1x.
 
Supercup:
 
Het Ravijn- ZV De Zaan: 7-13
Periodestanden: 3-1, 4-4(1-3), 6-9(2-5), 7-12(1-3).
Doelpunten Het Ravijn: Lars Gottemaker 2x, Jorn Muller 2x, Bas ter Brake 2x, Yoran Loos 1x. 
Doelpunten ZV De Zaan: Jacuppo Mandolini 3x, Stan Meijn 3x, Pascal Janssen 3x, Angelo Corver 1x, Thomas Lucas 1x, Daan Bakker 1x. 
 
Foto: Wim Beunk Fotografie
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: