Samen de winter door!

Datum: 14-11-2022

06:20 uur - Op zaterdag 19 november a.s. van 13.00 tot 15.00 uur start de landelijke campagne Samen de winter door! Coöperatie Hellendoorn op Rozen doet hieraan mee samen met het Duurzaamheidscentrum.

Mensen zijn welkom in het Duurzaamheidscentrum aan de Grotestraat 164 in Nijverdal. Doel is het informeren van zoveel mogelijk mensen over de meest effectieve stappen voor energiebesparing, voor zichzelf, maar ook om anderen te helpen.

Mensen ontvangen een informatiepakket met checklist en kortingsbonnen om buren, vrienden en kennissen te helpen besparen.

In het informatiepakket zit o.a. een checklist van tips waarmee je (eenvoudig) energie kunt besparen. Ook ontvang je kortingsbonnen.
De tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. De tips zijn kosteloos.
We vragen iedereen om de beste tips door te geven aan minimaal 2 bekenden, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Deze landelijke campagne wordt georganiseerd door:
* om | nieuwe energie (de coöperatieve energieleverancier zonder winstoogmerk).
* Energie Samen (Landelijke koepel van lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland).
* Coöperatie Deltawind (één van de grootste lokale energiecoöperaties, opgericht in 1989).
En ondersteunt door Urgenda, Patagonia, Milieu Centraal, De Windvogel, NVDE, Gideon, ASN-bank, Energie van Ons, Gamma, Woonbond, Lions, Sameen, N, Green Hub Twente, Actief Slip.

Wanneer: Zaterdag 19 november a.s.: van 13.00-15.00 uur.
Waar: Duurzaamheidscentrum aan de Grotestraat 164 in Nijverdal.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: