Informatiebijeenkomst inrichting Willem – Alexanderstraat, Keizerserf en Máximastraat

Datum: 21-11-2022

14.50 uur - Op maandagavond 28 november vindt een informatiebijeenkomst plaats over de inrichting van de Willem-Alexanderstraat, het Keizerserf en de Máximastraat in Nijverdal. Iedereen is van harte welkom! De avond start om 19:30 uur en eindigt rond 21:30 uur en vindt plaats in het ZINiN theater in Nijverdal.

 
De wens is om van het centrum van Nijverdal een gebied te maken waar het fijn is om te winkelen, te wonen, te ondernemen en te verblijven. En dat alles in samenwerking met inwoners en ondernemers. Na een aantal participatiebijeenkomsten met inwoners en ondernemers is een ontwerp aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders. Het college heeft het ontwerp inmiddels definitief vastgesteld. Graag presenteert de gemeente dit definitieve ontwerp én het vervolgproces samen met OKRA Landschapsarchitecten op maandagavond 28 november.
 
Het ontwerp moet de komende periode verder worden uitgewerkt naar een uitvoeringsplan dat vervolgens kan worden aanbesteed. Volgend jaar zal de aanbesteding plaatsvinden. Vervolgens zullen door de nutsbedrijven kabels en leidingen verlegd moeten worden. Naar verwachting kan de herinrichting tussen eind 2023 en het voorjaar van 2024 starten.
 
Meer informatie
Op de website van de gemeente Hellendoorn is meer informatie te vinden over de ontwikkelingen in het centrum via www.hellendoorn.nl/projecten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: