‘See How They Run’: lekker kneuterig en komisch moordmysterie

Datum: 24-11-2022

07:54 uur - Wie van Agatha Christie-achtige moordmysteries houdt, zit op dinsdag 29 november bij ZINema goed! Dan draait de filmhuisfilm ‘See How They Run’, een mysterie-achtige komedie met een mooie aankleding, fijne cast en een hoog tempo.

 


Raadselachtig mysterie
In West End, Londen, in de jaren vijftig worden de plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk abrupt stopgezet nadat de beoogde regisseur wordt vermoord. De zaak wordt onderzocht door de opgebrande inspecteur Stoppard en de enthousiaste beginneling Constable Stalker. Ze belanden in een raadselachtig mysterie dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de glamourachtige, maar zelfzuchtige theaterwereld en proberen op eigen risico de dader te ontmaskeren. De film heeft een onderkoelde kietelhumor, aan de andere kant is er ook sprake van speldenprikjes naargeestig drama. Volgens kenners is de film een aanrader voor de liefhebber van moordmysteries.

Kaarten reserveren
Kaarten voor de filmhuisfilm ‘See How They Tun’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: