Singer-songwriter Lucas Hamming opent seizoen ‘De Smidse on Steam’

Datum: 24-11-2022

11.12 uur - 
Zijn eerste soloshow heet ‘Niets te melden’, maar niets is minder waar voor singer-songwriter Lucas Hamming. De rockster die normaal voor gillende festivalfans staat ruilt de mainstage in voor de kleinere podia om juist een keer écht iets te kunnen vertellen. Op vrijdagavond 9 december  opent Lucas Hamming het nieuwe seizoen in De Smidse in een akoestische en intieme setting. Samen met zijn gitaar en fantastisch stem brengt hij fantastische liedjes om eens lekker naar te luisteren.Dat de 29-jarige zanger zeer veelzijdig is, wordt bewezen door zijn nu al indrukwekkende carrière. Hij pakte zijn eerste bekendheid bij het TV-programma ‘De Beste Singer-Songwriter’, waar hij het direct tot de finale schopte. Daarop volgden vele TV-optredens, diverse hits op 3FM en Radio 2, uitverkochte poppodia zoals in Paradiso, hoofdrollen in ‘All Stars de musical’ en ‘The Passion’ en in een kleine zijstap was hij de beste dirigent en won hij de gouden baton bij ‘Maestro’.
 
Liedjes om echt naar te luisteren

In ‘Niets te melden’ keer Lucas Hamming gewoon weer terug naar zijn ‘vertrouwde nest’: het zingen. Soms hard, soms zacht, soms rockend, soms in een ballad. Maar dit keer om ook écht gehoord te worden. Een show in De Smidse is voor Lucas van andere orde dan een show tijdens een festival. Er heerst een andere dynamiek. Bestaande liedjes krijgen vaak een andere vertolking. Teksten van de liedjes en het verhaal erachter zijn dan van groter belang. Er wordt echt geluisterd. Voor Lucas Hamming dé reden waarom hij muziek maakt!


 
Benieuwd naar de complete programmering van De Smidse?

Benieuwd naar de overige shows in De Smidse of kaarten reserveren voor Lucas Hamming? Kijk dan op www.zinin.com. Kaarten zijn hier online te reserveren, maar het kan ook via de reserveerlijn (0548) 6254489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. 

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: