Avonturenpark Hellendoorn geeft muntjes uit populaire waterattractie aan Make-A-Wish Overijssel

Datum: 29-11-2022

9.34 uur - Ieder seizoen gooien gasten van het Overijsselse pretpark muntjes in het reservoir van de Sungai Kalimantan. Nu het seizoen ten einde is, heeft het park het bassin leeggepompt en is het muntgeld op de bodem goed zichtbaar. Het Avonturenpark plaatste een oproep op hun Facebook kanaal en er kwamen meer dan 1.000 reacties binnen. Uiteindelijk werd besloten om dit jaar de muntjes te gunnen aan Make-A-Wish Overijssel.

René Peul van het Avonturenpark is enthousiast over de keuze van dit goede doel: ,,In Hellendoorn is het onze missie om gezinnen en kinderen een onbezorgd dagje uit te bieden. Een dag vol avonturen, een totale beleving, iets onvergetelijks. Make-A-Wish Overijssel sluit daar naadloos bij aan en wij vinden het fantastisch wat zij voor gezinnen, die in zeer verdrietige situaties zitten, ondernemen en regelen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij".
 
Op maandag 28 november kwamen enthousiaste vrijwilligers van Make-A-Wish Overijssel langs om alle munten te verzamelen. De opbrengst van €412,- leidde tot blije gezichten. Het Avonturenpark heeft daarnaast nog 4 VIP-tickets beschikbaar gesteld voor een gezin dat in seizoen 2023 de feestelijke opening van de nieuwe, 4e achtbaan 'RidderStrijd' mag bijwonen. 
 
Het Avonturenpark werkt vaker met goede doelen. De laatste jaren is er van een intensieve samenwerking sprake met Stichting Het Vergeten Kind en Stichting Vang je Droom.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: