Lekker groot feest tijdens ZINiN Peutermiddag

Datum: 02-01-2023

13.02 uur - Het wordt een dolle en gezellige boel tijdens de Peutermiddag voor peuters van 2 t/m 4 jaar, die op zaterdag 4 februari wordt gehouden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Het thema is ‘Feest’ en dus is er de voorstelling ‘Maximiliaan Modderman geeft een feest’ waarbij wordt voorgelezen, gezongen en gedanst en nog veel meer. Verder is er een disco, kun je je laten schminken, gaan we een slinger maken met vlaggetjes. Van al dat bewegen word je moe en om weer even bij te komen is er een voorleeshoekje. Om zeker te zijn van een plekje bij de voorstelling, kun je gratis kaarten afhalen vanaf 14 januari 9.30 uur aan de balie van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. En houd er rekening mee: Vol = Vol!

Wat is er te doen?
Er wordt een mooie slinger gemaakt van vlaggetjes, die jezelf mag inkleuren en op de begane grond kun je je laten schminken als hond, poes of misschien wel een mooie vlinder. Er is een voorleekhoekje waar je van mooie verhalen kunt genieten, maar als je van wat meer actie houdt, kun je je lekker uitleven in de disco op gezellige muziek. Van al die actie krijg je honger en dorst, dus is er natuurlijk voor iedereen wat te eten en te drinken. De Peutermiddag start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. 
 
Voorstelling ‘Maximiliaan geeft een feest’
Er zijn drie voorstellingen met de titel: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feest’, een grappig verhaal voor alle kinderen die er weleens een lekkere puinhoop van maken. Maximiliaan Modderman is alleen thuis en geeft in de tuin een feest voor zijn speelgoedbeesten. Daar hoort natuurlijk taart bij. Het wordt dan ook een wild en ook een heel vies feest. Daarom moeten alle beesten in bad. En hup, daar gaan ook het boek en de taart in bad. Wat zullen papa en mama wel niet zeggen als ze thuiskomen. De voorstellingen zijn om:
 
13.15 uur - 13.50 uur
14.15 uur - 14.50 uur
15.15 uur - 15.50 uur
 
Omdat er altijd grote belangstelling is voor de voorstellingen draait de voorstelling drie keer op deze middag. Om zeker te zijn van een plekje voor je peuter, is het mogelijk om vanaf 14 januari 9.30 uur gratis kaarten voor de voorstelling  ‘Maximiliaan geeft een feest’ te halen aan de balie van de Tourist Info op de begane grond van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. We verzoeken dan ook om tijdens de voorstelling zoveel mogelijk kinderen naar binnen te laten en niet teveel ouders/verzorgers.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: