‘Nieuwjaars spetterfestijn’ in zwembad het Ravijn

Datum: 05-01-2023

13.54 uur - Bij Ouder & Kind - zwemmen in zwembad Het Ravijn leren de kids zich vertrouwd te maken met het water op 10 en 12 januari. Ze raken deze dinsdag- en donderdagochtend met het thema ‘Nieuwjaars spetterfestijn’, op een leuke en speelse wijze nog meer vertrouwd met het water.

Maak een goed begin aan 2023! Met allerlei attributen spelen de kinderen in het water en leren ze allerlei trucjes, waardoor ze lekker watervrij worden. Het belooft een gezellige ochtend te worden met veel gespring en gespetter! Samen met je kind zwemmen onder professionele begeleiding. Goed voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van het kind. Voorop staat vooral veel waterplezier. 
 
Ouder & Kind - zwemmen is een heerlijk moment voor ouders en/of grootouders om samen te genieten van hun (klein)kind van 3 maanden t/m 4 jaar in het warme water van het Recreatiebad. Er is gratis oppas aanwezig. Tijdens de ochtenden op dinsdagen en donderdagen van het Ouder & Kind - zwemmen zijn ouders, opa’s en oma’s of de oppas van harte welkom!
 
De entree is € 5,20 per ouder en kind. Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl
of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-630 600.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: