Drie Overijsselse Kampioenen bij de Hertruiters

Datum: 13-02-2023

 
11.26 uur - Sophie ter Haar, Melissa Eshuis en Jasper Hosmar zijn alle drie Overijssels Kampioen geworden bij de regiokampioenschappen Overijssel. Sophie kwam met haar pony Londen uit in de klasse B cat. DE. En met 72.167% won ze de titel en mag ze met London naar Ermelo om het NK te rijden. Sophie werd in de klasse L2 cat. DE Reservekampioen met 68.417% en ook met Goldstar mag ze mee strijden om de titel in Ermelo. 
 

 
Melissa reed met Lord naar de overwinning en daarmee Overijssels Kampioen in de klasse L2 cat. DE met 70.083%. Ze mogen deelnemen aan het NK in Ermelo. 
Jasper reed met Rocky 66.00% en daarmee in de klasse L2 cat. C Overijssels Kampioen. Jasper gaat samen met Rocky naar het NK dat wordt gehouden op 24 en 25 februari. 
 
Thijmen Hosmar en Luuk Eshuis vielen ook in de prijzen op de regiokampioenschappen. Thijmen werd vierde in de klasse L1 cat. DE met 67.000%. Luuk werd met 65.417% in de klasse L2. Cat. DE vierde. 
Gefeliciteerd allemaal en succes met de voorbereidingen. 
 
Isabelle Plijter ging op springconcours in Den Ham en won hierbij een derde prijs. Ze sprong mee in de klasse CDE in het 80 cm springen. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: