SVVN ontvangt ATC’65

Datum: 03-03-2023

9.18 uur - Op zaterdag 4 maart zal er om 14:30 uur zal worden afgetrapt voor de wedstrijd tussen SVVN en ATC’65. Het is na twee weken rust wegens carnaval en de voorjaarsvakantie weer een herstart van de competitie. Het was voor SVVN een hinderlijke onderbreking omdat de Volharding inmiddels vijf competitiewedstrijden ongeslagen zijn.

 
Wel werd er in deze periode tweemaal geoefend. Uit bij 2de Klasser VV Den Ham werd het 2 -2 en ook afgelopen zaterdag was dat ook de uitslag thuis tegen de nummer vijf van de 3de Klasse C FC Ommen.
 
SVVN is dus vijf wedstrijden ongeslagen en is nu op de 6de plaats van de ranglijst terug te vinden. Maar de onderlinge verschillen zijn klein. Het gat naar plek drie is slechts twee punten, maar het gat naar de nacompetitie voor handhaving is ook slechts vier punten. Het is dus zaak om punten te blijven halen. De tegenstander van vanmiddag is het Hengelose ATC’65. Zij hebben één puntje meer gehaald dan SVVN en staan derhalve op de 5de plek. ATC komt nu nog met een zondag - en zaterdagteam uit in de standaardcompetities, maar heeft gekozen om na dit seizoen horizontaal over te stappen. Aangezien het zondagteam in de 2de klasse twee staat op één punt van de koploper zal dat minimaal 2de Klasse zijn. Maar dat deert ATC’65 Za1 niet. De laatste wedstrijd werd er thuis met maar liefst 5-1 gewonnen van degradant De Esch. Maar ATC kent een grillig seizoen. Eerder dit seizoen stond dit affiche te spelen in Hengelo. ATC was deze wedstrijd heer en meester. SVVN mocht dankbaar zijn dat het slechts 2 - 0 werd in een misschoen voor SVVN wel slechtste wedstrijd van het seizoen tot nu toe.
 
Wij wensen u veel plezier toe bij de wedstrijd SVVN ATC’65 en de scheidsrechter deze middag is de heer Frans Beser.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: