Tweede paasdag naar Pieter Konijn in het ZINiN Theater

Datum: 21-03-2023

9.16 uur - De voorstelling ‘Het avontuur van Pieter Konijn’ is een echt uitje voor het hele gezin. Op tweede paasdag, maandag 10 april, is deze spannende, muzikale en interactieve familievoorstelling te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal. Er zijn voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur. Om teleurstelling te voorkomen adviseert ZINiN tijdig kaarten te reserveren.

De hoofdrol is voor het wereldberoemde konijn: Pieter Konijn. In deze spannende voorstelling volgen we het avontuur van Pieter Konijn die verstrikt raak in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje. Het is een prachtige voorstelling met poppen, in een prachtig decor van Joris Veldhoven.
 
Tijdig kaarten reserveren

Vanwege de verwachte belangstelling adviseert ZINiN om tijdig kaarten te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kaarten voor ‘Het avontuur van Pieter Konijn’ zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 21-03-2023

Entreekaartje € 19,50, dus als je met een gezin van twee kinderen gaat, bijna 80 euro! Voorstelling duurt 60 minuten...

Uw reactie

Naam:
Bericht: