CDA, GroenLinks, Samen Hellendoorn en VVD starten gesprekken over vormen college Hellendoorn

Datum: 02-06-2023

19.09 uur - Op vrijdag 2 juni heeft verkenner Jan Nathan Rozendaal een advies gepresenteerd voor het vormen van een stabiel en vruchtbaar gemeentebestuur. Hij adviseert een college met de partijen CDA, GroenLinks, Samen Hellendoorn en VVD, met een bestuursakkoord op hoofdlijnen zodat er ook ruimte is voor inbreng van de andere partijen in de gemeenteraad. Daarnaast adviseert hij een ontwikkelagenda voor de hele raad.

 
Start gesprekken
De fracties van CDA, GroenLinks, Samen Hellendoorn en VVD kunnen zich vinden in dit advies en hebben ingestemd met het starten van gesprekken tussen deze vier partijen. De bedoeling is dat er op korte termijn een bestuursakkoord op hoofdlijnen kan worden gepresenteerd.
 
Informateur
De fractievoorzitters van deze vier partijen hebben de verkenner, Jan Nathan Rozendaal, gevraagd en bereid gevonden om deze gesprekken te ondersteunen als informateur.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: