SVVN van start met meidenteam

Datum: 20-11-2012

Het huidige voetbalseizoen (voorjaarscompetitie) gaat SVVN voor het eerst starten met één (en bij voorkeur twee) meidenteam(s). Twee seizoenen geleden zijn we gestart met een damesteam. Dit bevalt erg goed. 

 

 

 

 

 

De sfeer in het damesteam is super en de dames zijn een enorme verrijking voor de club. Een aantal meisjes die al in de jeugd van SVVN spelen geven aan dat ze graag met meisjes in één team willen voetballen. Op langere termijn willen we ook graag voor ons damesteam putten uit onze eigen jeugd.

 

Begin volgend jaar gaan we met een aantal dames uit het damesteam een meidenmiddag organiseren, om meiden kennis te laten maken met voetballen bij SVVN om zodoende draagkracht te vinden voor meerdere meidenteam bij SVVN. Momenteel staan er inmiddels 10 meisjes te trappelen om aan hun nieuwe sportieve uitdaging te beginnen. Ze gaan trainen onder leiding van ervaren trainers. Het eerste team zal uitkomen als een D7-tal. De leeftijdscategorie is ruim omdat er een goede medewerking van de KNVB is m.b.t. meisjes voetbal. Hiernaast willen we graag nog dit seizoen een meiden E7-tal er bij vormen.

 

Mochten zich meer meiden willen aanmelden, je bent van harte welkom. Informatie kun je krijgen bij Marjan Klein Kiskamp (trainster Dames) 06-38117637 of Mike Melssen (Jeugdvoorzitter) 06-23921687 of info@svvn.nl



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: