Station Nijverdal geopend

Datum: 25-03-2013

Zaterdagmiddag is het nieuwe NS station in Nijverdal geopend. Het nieuwe station maakt deel uit van het zogenoemde combiplan Salland Twentetunnel.

 

 

 

 

Nadat eerder deze week ProRail het spoor in de nieuwe tunnel had getest, kon zaterdag de officiële opening van het station plaatsvinden. Volgens ProRail zullen de treinen op 1 april volgens de dienstregeling kunnen rijden. Volgend jaar moet ook het weggedeelte klaar zijn.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Anne schreef op 25-03-2013

Wie heeft de foto's gemaakt?

Frans uit het Dal schreef op 25-03-2013

Datlijkt mij nogal duidelijk Frits Bentsink die de foto's verknoeit door er allerlei teksten op te zetten. Dat zie je ook op zijn cd's. Jammer Frits, laat dat toch eens,

Harry schreef op 25-03-2013

Die vent zet zelfs nog op zijn keutel dat hij hem gemaakt heeft......

Frits Bentsink schreef op 25-03-2013

Frans, als men een klein beetje handig met een fotobewerkingsprogrammna is, dan verwijdert men tekst eenvoudig. Voor veel mensen voegt tekst wel nuttige informatie toe. Trouwens, de FRAAIE Foto DVD met >2070 foto's kost nu € 7.-!!!!!!!

Henk schreef op 25-03-2013

Frits, heb je de dvd ook zonder de teksten? Dan zou ik deze nog wel willen kopen.

Chantal schreef op 25-03-2013

Wat is er met Anneke Raven gebeurt? In de tunnelbak gevallen of is dit een fotobewerking van Frits?

Rina schreef op 25-03-2013

In elk geval vind ik deze foto's een meerwaarde hebben ten opzichte van de foto's die deze ochtend in Tubantia stonden. Trouwens, tekst stoort me niet. Een ansichtkaart van een dorpsgezicht zonder tekst wil men immers ook niet hebben.........

Michaël schreef op 25-03-2013

Frits, die teksten zijn inderdaad gemakkelijk weg te werken door iemand die een beetje handig is met een fotobewerkingsprogramma. Ze zijn er echter ook duidelijk op gezet door iemand die dat niet is, een tekst in het midden van de foto is naar mijn mening niet te rechtvaardigen en doet af aan de foto. Op de laatste foto laat je zien hoe het ook kan, en dat is veel beter.

Henk schreef op 25-03-2013

helemaal geen foto metde tekst LEO ten BRINKE tunnel dat moet Frits er op zetten bedankt alvast Frits

Anne schreef op 25-03-2013

Rina, dit is een nieuwssite, geen attractie waar je een ansichtkaart koopt. Voor hartvanhellendoorn: weigeren om dit te plaatsen.

Henk schreef op 25-03-2013

ik bedoel Anne alleen fotos met opschrift LEO ten Brinke tunnel zonder al die BOBO,s die gaan normaal ook niet met de trein

Frans uit het Dal schreef op 26-03-2013

@ Frits als je elke foto die maakt opslaat op een medium geef die dan een unieke naam bv: foto frits bentsink 23-03-2013 opening station nijverdal- 001 enz. Dan weet een ieder die hem download wie de foto heeft gemaakt wanneer en waar het over gaat. Het is maar een ideetje, Ook als je de foto aanlevert bij bv hartvanhellendoorn weet dan waar het over gaat. Voor jezelf maak je dan een map in je pc met een naam en datum van elke gebeurtenis, hierin de gemaakte foto's plaatsen en je vindt ze altijd snel terug. Denk hier eens over na. Een fotobewerkings programma is om de foto's te verbeteren en niet om er lange teksten op te maken. Hooguit copyright en naam en dan rechtsonder in zeer klein formaat.

Anne schreef op 26-03-2013

@Frans, goed verwoord.

Tom schreef op 26-03-2013

Lijkt wel een 1 april grap, Frits uitleggen hoe hij met een pc en foto's moet om gaan. Je komt niet meer bij. :) :) :)

Frans uit het Dal schreef op 27-03-2013

@ Tom. Frits Bentsink is een goede fotograaf en hij kan goed omgaan met zijn PC dat ben ik volledig met je eens.Maar al die teksten op die foto's daar wordt ik gek van. Frits leerde vroeger op het internetcafe een ieder hoe je teksten enz moest plaatsen op foto's met behulp van het prog Paint Pro Shop. Maar een overdaad aan tekst op een foto leidt af. 1 aprilgrap of niet ik blijf bij mijn opvatting. Ik denk dat velen het met mij eens zijn.

Frits bentsink schreef op 23-02-2018

Bedankt voor al uw meningen, maar vast staat dat ik honderden dvd,s heb verkocht en de opbrengst, meer dan 3000 euro naar meerdere goede doelen in deze gemeente is gegaan. Ik had daar veel voldoening van.

Henk Geurtse schreef op 04-07-2018

Laat ze maar lullen Frits...Mooie foto's en het blijft bewaard. Daar gaat het om. En dat je een deel aan een goed doel doet, helemaal TOPPIE van u !!!

Uw reactie

Naam:
Bericht: