App Hart van Hellendoorn nu verkrijgbaar

Datum: 26-08-2014

De app van de Facebookpagina van Hart van Hellendoorn is nu te downloaden in de stores.


In de appstores van zowel Apple als Android kunt u nu de app van Hart van Hellendoorn, HvH Nieuws, downloaden. Hierop zijn alle berichten van onze Facebookpagina, dus alle berichten die wij op deze website plaatsen, te zien.

Als u de pushmeldingen van deze app toestaat op uw mobile telefoon, bent u altijd snel op de hoogte van onze laatste berichten.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

jan schreef op 26-08-2014

dat is mooi

Pietje Puk schreef op 26-08-2014

Wat fijn nu kan ik Hart van Hellendoorn via de app, bij mijn hart dragen.

henk schreef op 26-08-2014

als deze net zo slecht is als leven in nijverdal dan laat het maar zo

Pietje Puk schreef op 26-08-2014

Nee, hoor dat valt heel erg mee.

wim schreef op 28-08-2014

Kunnen de losers nog meer hun gal spuwen via de app , sommige eenzamen en kanslozen kunnen tegenwoordig niet anders meer ! alleen maar mekkeren over wat er allemaal wel niet is gebeurd in n-dal maar zelf maken ze niets mee en kunnen alleen maar janken over een ander pffff take a live

Harry schreef op 28-08-2014

Als het gastenboek verwijderd wordt, download ik deze app en heb ik plezier aan HvH......

truus schreef op 28-08-2014

@Wim Take a live?? Zou ik niet direct doen. Over loser gesproken!?

William S. Burroughs schreef op 28-08-2014

Bij een gebrek aan woorden en schelden als hoogste kwaliteit zou ik een ander geen loser durven te noemen. Daarnaast ben ik ook niet helderziend waardoor ik dus niet weet hoe een ander zijn of haar leven vorm geeft. Laat staan hoe hij of zij de dag door komt. Ben er simpelweg wel van overtuigd dat beleefd blijven op dit forum uiteindelijk de langste adem zal hebben. Mocht mijn toch wat dikke huid om wat voor reden dan ook dunner worden kan ik mij altijd nog verlagen tot schelden. Of mijn alter ego in Tokkie veranderen. Aangezien mij alles nog goed smaakt zal ik dus gewoon op de oude voet door blijven gaan. Met veel plezier. Natuurlijk blijven er altijd reageerders die mij niet uit kunnen staan. Geen enkel probleem want u kunt mij gewoon overslaan. Dit is niet persoonlijk bedoeld maar wie de schoen past trekt hem aan. Prettige dag.

Pietje Puk schreef op 28-08-2014

William, ik ben het helemaal met u eens. Wim, wat schrijf je een onzin .Kort lontje?

M.T.Sanders schreef op 30-08-2014

Als ik de vele reacties van William S en Pietje P zie op H v H denk ik dat ik wel weet hoe zei hun dagelijkse leven vorm geven,het bestaat uit een beeldscherm met keybord.

Pietje Puk schreef op 30-08-2014

M.T. Sanders. Dan denkt u toch helemaal verkeerd. Hoe komt u aan die onzin.

Pietje Pukj schreef op 30-08-2014

M.T. Sanders, en u zit aan het computerscherm gekluisterd om alle reacties te lezen??

Dirk Jan schreef op 30-08-2014

Als ik lees in het kader Uw reactie op dit bericht is het dan niet de bedoeling om te reageren op het bericht dat door de redactie geplaatst is en niet op een reactie van een reactie ?

Pietje Puk schreef op 30-08-2014

Dirk Jan, dat is een goede vraag voor de redactie van HvH.

M.T.Sanders schreef op 31-08-2014

Ik heb even gekeken bij de tijden van de reacties van Pietje P , ik had dus gelijk.

William S. Burroughs schreef op 31-08-2014

Aan Pietje Puk. U heeft zo te zien al een trouwe fan die uw leven behoorlijk in kaart brengt. Wanneer, waar en hoe laat u iets doet schijnt enorm interessant te zijn. De vraag die nu bij mij opkomt is of u te maken heeft met een ouderwetse groupie of is het gewoon bemoeizucht waar u niets aan heeft? Een groupie gun ik u van harte en bij bemoeizucht kan ik alleen maar zeggen welkom in Nijverdal. Waar sommigen zich zo al niet druk om maken zal mij wel altijd een raadsel blijven. Loat goan pleegt men hier dan te zeggen. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 31-08-2014

Tot slot. Een groupie is een trouwe fan die het niet zo nauw met de stand van zijn of haar benen neemt. Dit nog even ter aanvulling.

William S. Burroughs schreef op 31-08-2014

Aan Dirk Jan. U heeft gelijk wat het reageren op een bericht betreft. Daar kan ik zeer kort over zijn. Vond Willem Tell al levensgevaarlijk met zijn appel laat staan dat ik aan een app begin. Prima qua tijdsgeest maar niks voor mij. Te chaotisch allemaal. Prettige dag.

Dirk Jan schreef op 31-08-2014

Dat bedoel ik dus William, had dit dus in je 1e reactie geschreven.

Uw reactie

Naam:
Bericht: