Vraag van een volger

Datum: 25-03-2018

14.06 uur - Een volger van onze Facebookpagina stuurde ons de volgende vraag:


Waarom zitten de pauwen (4 stuks) en een witte kip al weken vast in een veel te klein hokje op de begraafplaats in Hellendoorn?

 
Is het omdat ze de plantjes kapot maken op de begraafplaats? Overal poepen? Lopen ze weg? (Waren al gesignaleerd in de Blenke wijk..)
 
Ontzettend zielig dat ze nu in een veel te klein hok zitten met z'n 5jes, geen bescherming hebben dan alleen een dak....
En dat met die kou laatst.....
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Truus schreef op 25-03-2018

Ophokplicht!

Pff schreef op 25-03-2018

Misschien kan deze volger zich beter druk maken om zijn eigen veiligheid aangezien hij nog steeds op Facebook vertoeft. Mensen zijn wel erg naïef. :(

Wat ben ik toch een tut! schreef op 25-03-2018

Gatver... naast overlast hondenstront nu ook pauwenstront. Reactie Facebook:”””””Thomas Walder Ik heb antwoord. De pauwen zijn vrij nieuw, het is de bedoeling dat deze vrij gaan rondlopen op de begraafplaats (symbool voor onsterfelijkheid). MAAR dat gaat niet gelijk goed. Ze moeten wennen aan een vaste plek waar ze eten krijgen. Daarna kunnen ze los maar blijven ze altijd in de buurt hangen van die plek. We (de gemeente) hebben eerder geprobeerd ze los te laten maar toen gingen ze er totaal vandoor de woonwijk in. Gevangen, terug in het hok, ze gaan dit voorjaar dan weer los, dan hopelijk permanent maar dan blijven ze wel op de begraafplaats is de bedoeling. Het hok vind ik ook niet groot maar dit is een tijdelijk hok! (en voor ophokplicht) En ik neem aan dat iedereen die zegt dat ze dit zielige omstandigheden vinden, allemaal vegetariër zijn “””

Han schreef op 26-03-2018

Publiekelijk vragen stellen is achter de ellebogen. Stap naar de gemeente of naar een van de medewerkers op de begraafplaats. Je hebt dan gelijk antwoord. Nee, tegenwoordig moet het via Facebook om zoveel mogelijk steun te krijgen voor je eigen tekortkomingen. Een ander publiekelijk tot schand brengen. Kots misselijk wordt ik hier van. Sorry voor mijn uitlatingen, ik heb er geen goed woord voor over.

k.e schreef op 26-03-2018

als het verhaal waar is, waarom dan het niet eerder bekend gemaakt, wat niet weg neemt dat ik er op tegen ben want dieren kunnen ook in de stres raken, en wat vind PVDD hier van???

Uw reactie

Naam:
Bericht: