Gezamelijke controle politie en belastingdienst

Datum: 01-11-2019

09:21 uur - Op donderdag 31 oktober werd, tussen 13:30 uur en 18:30 uur, een dynamische ondermijningscontrole gehouden in samenwerking met de belastingdienst.


Er werd op 3 locaties, middels een ANPR scanner, gecontroleerd. De locaties betroffen: de Ommerweg in Hellendoorn, de Tunnelweg in Haarle (gem. Hellendoorn) en de Enterstraat in Rijssen.

Twee bestuurders werden bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Dit omdat zij met een BE combinatie reden, terwijl zijn niet in het bezit waren van een BE rijbewijs.
Ook werden er meerdere boetes uitgeschreven voor de volgende feiten:
- het ontbreken van de losbreek reminrichting
- het niet kunnen tonen van rijbewijzen
- onvoldoende profilering op de banden

De belastingdienst heeft in totaal, in het kader van ondermijning, 9 ANPR-hits binnengekregen. Hiervan werden 3 voertuigen direct in beslag genomen en afgevoerd. Op 3 andere personenauto's is er door de belastingdienst beslag gelegd. Dit houdt in dat wanneer men binnen een gestelde periode niet betaald, de auto als nog in beslag genomen gaat worden. In het totaal werd er, ter plaatse, een bedrag van €4.173,- ge-int. Zowel de politie als de belastingdienst spreken over een geslaagde ondermijningscontrole.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: